Opdateret information om COVID-19 og fortsat nedlukning af Danmark

Kære alle

Hos Vestfyns Dyrlæger holder vi fortsat åbent på vores klinikker i Erritsø og Middelfart, samt vores landpraksis.

Vi vil fortsat, som altid, tage imod Jeres kæledyr, og I vil stadig kunne booke tider til Jeres kæledyr, ved at ringe til vores klinikker i Erritsø og i Middelfart.

Vi er dog på arbejde med en nedsat bemanding, så vi kan beskytte os selv, så vi fortsat vil kunne bemande vores klinikker til de syge dyr. Det er ikke udelukkende akutte patienter, vi tilser, men pga. bemandingssituationen kan der være ventetider på mere almindelige ting som fx vaccinationer og kloklip. Vi håber på Jeres forståelse for dette!

Hvis I har en tid til konsultation, vil vi gerne understrege, at vi modtager én ejer pr. patient, så vi undgår for mange personer i vores venteværelser og konsultationer, på denne måde holder vi bedst mulig afstand.

I nogle tilfælde vil vi vurdere, at det er bedst, at vi tilser dyret uden at ejeren er tilstede i konsultationsrummet, men selvfølgelig bliver informeret af personalet undervejs, så man på ingen måde skal være utryg ved at aflevere sit dyr. Vi passer godt på dem!

Vi henviser desuden til dyrlægeforeningens hjemmeside, hvis I har spørgsmål, hvorvidt I kan smitte Jeres kæledyr med Corona-virus:
https://www.ddd.dk/dyreejere/coronavirus-og-kaeledyr/


Lad os sammen passe på hinanden ❤️

De bedste hilsner,

Vestfyns Dyrlæger