Til forsiden
Find os på Facebook
Døgnvagt
Åbningstider
Kontakt os
 
Print

Velkommen til Vestfyns Dyrlæger A/S

 

Hos Vestfyns Dyrlæger råder vi over 4 veludstyrede klinikker

 

Vestfyns Dyrlæger er et firma bestående af ialt 4 klinikker. Alle klinikkerne er bemandet med dygtige dyrlæger og veterinærsygeplejersker. Vi får alle sammen løbende opdateret vores viden gennem diverse kurser.

 

Vores dyrlæger har forskellige faglige interesseområder, og vi henviser ofte internt mellem klinikkerne. Som eksempel har vi på vores klinik i Middelfart særlig interesse i tandbehandlinger, og har dermed fuldt opdateret tandudstyr, tandrøntgen og special uddannet personale. Brenderup Dyreklinik modtager også henvisninger, både fra andre dyrlæger og fra vores egne klinikker indenfor led -og knoglekirugi, samt kikkertoperationer.

 

Vi er ca. 25 ansatte i firmaet. Vi gør megen brug af hinanden, både fagligt og socialt på klinikkerne. Dette resulterer i et hyggeligt og sjovt arbejdsmiljø. Vi håber, at dette smitter af på vores arbejde, så vores patienter og deres ejere er glade for at komme på vores klinikker.

 

Yderligere har vi et godt team af udkørende heste- og landdyrlæger. Her står de for både sundhedsrådgivning, besætningsbesøg og almene husdyrbesøg.

 

Ved klik på kliniknavnet herunder finder du en nærmere beskrivelse af den enkelte klinik, samt billeder fra klinikkerne.

 

Erritø Dyreklinik             Middelfart Dyreklinik                    Brenderup Dyreklinik                     Vestfyns Dyreklinik

 

 

 

Brenderup Dyreklinik

Stationsvej 60

5464 Brenderup

64 44 10 29 

bd@vestfyns-dyrlaeger.dk

Middelfart Dyreklinik

Odensevej 139

5500 Middelfart

64 41 50 41
md@vestfyns-dyrlaeger.dk

Erritsø Dyreklinik

Erritsø Bygade 115

7000 Erritsø

75 94 01 01

ed@vestfyns-dyrlaeger.dk

Vestfyns Dyreklinik

Hårevej 61

5591 Gelsted

64 79 12 34

hd@vestfyns-dyrlaeger.dk